Холодницький сказав, коли Онищенка оголосять у міжнародний розшук

Холодницький сказав, коли Онищенка оголосять у міжнародний розшук

Укрінформ
Народний депутат Олександр Онищенко уже наступного тижня може бути  оголошений у міжнародний розшук за лінією Інтерполу.

Таке сподівання висловив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький на брифінгу у четвер, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми, зі свого боку, робимо все можливе, щоб це зробити. Вже попередньо спілкувалися з Інтерполом. Відповідний пакет документів готується, йде переклад англійською мовою... Я думаю, наступного тижня вже так звані червоні маркери можуть бути виставлені", - сказав Холодницький.

Як повідомляв Укрінформ, Солом'янський райсуд Києва задовольнив клопотання представників Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою народному депутату Онищенку.

27 липня Генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру Онищенку, яке передали захисту та родичам політика 28 липня.

Онищенко заявив, що перебуває у Великій Британії та вже подав прохання про надання йому політичного притулку.

5 липня Верховна Рада зняла недоторканність з Онищенка, а також дала дозвіл на його арешт.

Його підозрюють у незаконному привласненні коштів шляхом створення "газової схеми". За попередніми даними, в результаті викритої схеми державі було завдано збитків на суму 3 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-