На Вінниччині чоловік налагодив виробництво зброї у гаражі

На Вінниччині чоловік налагодив виробництво зброї у гаражі

Укрінформ
На Вінниччині у мешканця Теплицького району вилучили справжній арсенал бойової зброї, - гранати, набої, гвинтівку з оптикою і навіть арбалет.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Гранати, набої, арбалет, самопал, гвинтівку з оптичним прицілом, холодну зброю, різнокаліберні набої та порох вилучили працівники поліції у 42-річного жителя Теплицького району. Зброю та боєприпаси правопорушник зберігав за місцем проживання. Частину з вилученого він виготовив власноруч у гаражі», - йдеться у повідомленні.

Обшук в любителя зброї правоохоронці провели після отримання оперативної інформації. За місцем проживання у підозрюваного вилучили 8 одиниць ножів та штик-ніж, гранати Ф-1 та РГО, саморобний арбалет зі стрілою з металевим вістрям, самопал, гвинтівку з оптичним прицілом, 7 набоїв різного калібру та близько 30 г пороху.

Правопорушник пояснив, що зброя – це його захоплення, і що частину з вилученого він виготовив власноруч у своєму гаражі. Походження іншої зброї та боєприпасів він не пояснює. Раніше чоловік в поле зору правоохоронців ніколи не потрапляв.

Зброя та боєприпаси вилучені та направлені на експертизу. Їхнє походження з’ясують слідчі.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 та ч. 2 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Затриманому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-