В КВУ прокоментували заяву Вінника про відставку Саакашвілі

В КВУ прокоментували заяву Вінника про відставку Саакашвілі

Укрінформ
Прогноз нардепа від БПП Івана Вінника щодо усунення від керівництва Одеською областю Міхеїла Саакашвілі є своєрідним зондажем, як на це відреагують активні суспільні верстви, а не готовністю влади відправити Саакашвілі у відставку.

Так 9 серпня прокоментував в інтерв'ю Укрінформу заяву народного депутата керівник Одеської облорганізації Комітету виборців України Анатолій Бойко.

"Нема жодного сумніву, що численних противників Саакашвілі у середовищі правлячої партії влаштувала б негайна відставка керівника Одещини. Найбільше таких якраз серед одеських членів парламенту, що здавна взаємодіють з мером Геннадієм Трухановим і відверто ворогують з головою ОДА через конфлікти на грунті приватизаційних чи корупційних оборудок. Однак руки короткі: не їх прерогатива - відправка у відставку такого важковаговика, як Саакашвілі. А от гучно заявити про це - чому б і ні? - зазначив Бойко.

"Думаю, йдеться про своєрідний зондаж, - акцентував експерт. - Як на це відреагують активні суспільні верстви і чи відреагують взагалі, а зовсім не про готовність влади позбавити Саакашвілі теперішньої посади".

Втім, додав Бойко, "мало кому відомі всі нюанси взаємин у структурах БПП, щоб твердити про погодженість таких заяв з керівництвом фракції чи лиш озвучення кимсь із представників політсили власної позиції".

"Тож навряд чи варто дивуватись гостроті реакції на дії ідеолога нового руху з боку потенціальних політичних суперників", - резюмував експерт.

Нагадаємо: депутат выд БПП Винник висловив переконання, що невдовзі главу Одеської ОДА Михаїла Саакашвілі звільнять з посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-