Все йде до того, що Саакашвілі буде звільнений - нардеп від БПП

Все йде до того, що Саакашвілі буде звільнений - нардеп від БПП

Укрінформ
Народний депутат від БПП Іван Вінник вважає, що невдовзі голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі буде звільнений. 

Про це Вінник заявив в ефірі телеканалу "112 Україна"

"Саакашвілі заявив про свої політичні амбіції. Так, безумовно, зараз образ жертви найбільш прийнятний українським суспільством, він тільки мріє, щоб Порошенко його звільнив, у мене навіть немає ніяких сумнівів у цьому. Але давати такий карт-бланш Саакашвілі, який прийшов в Україну з зовсім іншою метою...", - заявив Вінник.

На його думку, голову Одеської ОДА невдовзі буде відправлено у відставку.

"Я не буду називати строки, але все йде до того, що він буде звільнений. Чому це зараз можна робити? Тому що вони встигли, всі наші ліберальні антикорупційні рухи, пересваритися. Тобто, вони йшли однією колоною, Саакашвілі намагався створити якусь об'єднуючу політичну силу разом з Заліщук, Найємом, Лещенком, Чумаком, Каськом, Сакварелідзе та ін. Але всі вони пішли трьома колонами, тому вони вже не поділили шкури невбитого ведмедя", - додав він.

Як повідомлялося, 9 липня в Києві відбувся позачерговий з'їзд партії "ДемАльянс", на якому були прийняті рішення про створення платформи єднання і запуск нової політичної сили. Також було затверджено новий склад правління партії. Співголовами партії були обрані Василь Гацько та Світлана Заліщук. Членами правління обрано Олега Дерев'янка, Андрія Длігача, Світлану Коломієць, Сергія Лещенка, Мустафу Найєма, Владислава Оленченка, Вікторію Пташник, Максима Черкасенка, Зою Буйницьку.

Програма буде затверджена на наступному з'їзді восени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-