Луценко обіцяє нові затримання у справі Єфремова і Медяника

Луценко обіцяє нові затримання у справі Єфремова і Медяника

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко обіцяє подальші нові затримання у справі екс-депутатів Олександра Єфремова та Володимира Медяника. 

Про це він повідомив в коментарі телеканалу "112 Україна".

"Це не останні затримання, ми маємо достатньо доказів проти цілої групи осіб, які замахнулися на свою власну державу", - заявив Луценко.

Як повідомляв Укрінформ, Печерський районний суд міста Києва обрав сьогодні запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб колишньому народному депутату від Партії регіонів Володимиру Медянику, якого було затримано 7 серпня в рамках справи іншого колишнього регіонала Олександра Єфремова.

Він підозрюється у вчиненні низки кримінальних злочинів, зокрема, у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України на порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, та у здійсненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР".

Раніше, 1 серпня, Печерський районний суд Києва заарештував Олександра Єфремова на два місяці. 

Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня в аеропорту Києва. Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни, Єфремову інкримінується пряма підтримка злочинної організації "ЛНР", а також незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-