У Луценка сказали, в чому підозрюють нового фігуранта

У Луценка сказали, в чому підозрюють нового фігуранта "справи Єфремова"

Укрінформ
Екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Медяника, затриманого у неділю, підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України та у сприянні створенню і діяльності терористичної організації "ЛНР".

Про це написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Генерального прокурора Лариса Сарган.

"Громадянин Медяник підозрюється у вчиненні ряду кримінальних правопорушень", - написала Сарган.

За її словами, Медяник, зокрема, підозрюється "у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків за ст. 110 ч.3 Кримінального Кодексу України", а також "у вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР" за ст. 258-3 ч.1 ККУ".

Сарган нагадала, що у понеділок, 8 серпня, о 9.00 Печерський районний суд м. Києва розгляне клопотання Генпрокуратури про арешт колишнього народного депутата.

Нагадаємо, у рамках розслідування справи Олександра Єфремова Генеральна прокуратура затримала у наділю колишнього народного депутата від Партії регіонів Володимира Медяника.

Екс-голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, який був затриманий 30 липня в аеропорту "Бориспіль", підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України та інших злочинах.

1 серпня Печерський районний суд Києва заарештував його на 60 днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-