НАБУ готує клопотання про примусову доставку Онищенка до суду

НАБУ готує клопотання про примусову доставку Онищенка до суду

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро України готує клопотання до суду про примусову доставку народного депутата Олександра Онищенка.

Про це заявила прес-секретар НАБУ Світлана Оліфіра, передає 112 Україна.

"Тепер ми можемо звертатися до суду з клопотанням про примусовий привід. Цим будуть займатися детективи. Причин, за якими не з'явилися адвокати, ми не знаємо... Як тільки ми отримаємо постанову суду про примусовий привід, детективи зможуть оголошувати Онищенка в український, а потім в міжнародний розшук", - сказала вона.

Як повідомлялося, Онищенко сьогодні знову не з'явився на допит в НАБУ. Не прийшли також і його адвокати.

У НАБУ заявили, що точне місце перебування Онищенка не знають і додали, що поки що він може вільно пересуватися по світу.

Нагадаємо, 3 серпня керівник САП Назар Холодницький заявив, що у разі нез'яви народного депутата Олександра Онищенка на допит 5 серпня Спеціалізована антикорупційна прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше Онищенко заявив, що перебуває у Великій Британії і на допит в НАБУ, призначений на 5 серпня, не прилетить.

5 липня Верховна Рада дала згоду на зняття недоторканності з депутата Онищенка, а також дозвіл на його арешт. 27 липня Генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру парламентарію. Онищенка підозрюють у розкраданні коштів держкомпанії "Укргазвидобування".

 Фото: coolyanews.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-