Холодницький сказав, що буде з Онищенком, якщо знову не прийде на допит

Холодницький сказав, що буде з Онищенком, якщо знову не прийде на допит

Укрінформ
У разі нез'яви народного депутата Олександра Онищенка на допит 5 серпня Спеціалізована антикорупційна прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу.

Про це у коментарі телеканалу "112 Україна" повідомив керівник САП Назар Холодницький.

"Другий виклик, оскільки КПК передбачає не раніше, ніж через три дні повідомити, - на 5 серпня. Якщо він 5 серпня не з'являється на ту годину, яка йому передбачена, 11:00, то вже після обіду будемо звертатися з клопотанням до суду про обрання йому запобіжного заходу у зв’язку з тим, що місцезнаходження підозрюваного невідоме. І ці адреси, які вони нам показують, десь там у Лондоні, це все є маніпуляції, і вони абсолютно не відповідають чинним нормам КПК", - зазначив він.

Як повідомлялося, Онищенко заявив, що перебуває у Великій Британії і на допит в НАБУ, призначений на 5 серпня, не прилетить.

5 липня Верховна Рада дала згоду на зняття недоторканності з депутата Онищенка, а також дозвіл на його арешт. 27 липня Генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру парламентарію. Онищенка підозрюють у розкраданні коштів держкомпанії "Укргазвидобування".

Раніше депутата викликали на допит в НАБУ у вівторок, 2 серпня, куди він не з'явився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-