У Холодницького розповіли про компанії Постного в Німеччині і на Кіпрі

У Холодницького розповіли про компанії Постного в Німеччині і на Кіпрі

Укрінформ
Фігурант "газової справи" Валерій Постний володіє компаніями у Німеччині і на Кіпрі.

Про це заявив заступник керівника САП Володимир Кривенко після засідання Апеляційного суду Києва, повідомляє телеканал "112 Україна".

"У Німеччині, на Кіпрі, він співзасновник, особа, яка впливає на компанію. Тому робота з розшуку цих активів з нашими міжнародними партнерами триває", - сказав Кривенко.

Він також додав: "Порахуйте: один літак, на якому пересувається народний депутат, з якого зняли недоторканність, коштує близько 700 млн грн".

Раніше адвокат Постного Олег Іщенко назвав визначену Апеляційним судом Києва суму застави у 250 млн грн неймовірно високою і заявив, що вона унеможливлює альтернативу триманню під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, Апеляційний суд Києва ухвалив 3 серпня рішення частково задовольнити клопотання САП і збільшити розмір застави для фігуранта "газової справи" Валерія Постного з 1,5 млн грн до 250 млн грн. Прокурори просили суд збільшити розмір застави Постному до 1,6 млрд грн.

Постний проходить у так званій газовій справі, яку пов`язують з народним депутатом Олександром Онищенком. Народного депутата обвинувачують в організації схеми розкрадання коштів під час видобутку та продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Усього в рамках даного кримінального провадження було затримано 12 підозрюваних

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-