Суд у справі «Торнадо» відклали до 9 серпня

Суд у справі «Торнадо» відклали до 9 серпня

Укрінформ
Оболонський районний суд міста Київ відклав на 9 серпня розгляд справи щодо екс-співробітників спецроти "Торнадо", засідання в якій відбувається в закритому режимі.

Про це в середу журналістам повідомила прес-секретар Оболонського районного суду міста Київ Інна Свинаренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наразі ми зв'язалися з працівниками пенітенціарної сліжби та поліції, вони нам повідомили, що у зв'язку з учорашніми подіями, у зв'язку з тим, що є велика кількість потерпілих зі сторони працівників як Національної поліції, так і Національної гвардії, сьогодні вони не мають можливості доставити в судове засідання обвинувачуваних", - сказала речниця.

За словами Свинаренко, судове засідання, що мало відбутися 3 серпня об 11:30, відкладено до 9 серпня на 11:30.

Вона також підкреслила, що судове засідання проводитиметься в закритому режимі.

Учорашнє засідання Оболонського районного суду було зірване, під будівлею суду відбулися сутички представників добровольчих батальйонів з правоохоронцями.

Обвинувачених торнадівців підозрюють у створенні злочинної організації, перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, незаконному позбавленні волі або викраденні людини, катуванні, насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом, в опорі представникові влади й незаконному заволодінні транспортним засобом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-