Порошенко запевнив: Техніка з АТО не поїде на парад до Києва

Порошенко запевнив: Техніка з АТО не поїде на парад до Києва

Укрінформ
Під час проведення військового параду у Києві до Дня незалежності 24 серпня уся техніка, яка має бути на фронті, там і залишиться.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час брифінгу після урочистих заходів на базі Навчального центру ВДВ ЗСУ у Житомирі з нагоди Дня Високомобільних десантних військ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви зможете 20 самі переконатися, що уся техніка, яка має бути на фронті, вона буде знаходитися на фронті. Більше того, значна частина техніки прямо перед Днем незалежності буде безпосередньо у зоні АТО передана військам. Ніхто не забере право в українського народу віддавати шану і повагу українським військовим, і військовий парад - це якраз прекрасна можливість для того, аби це продемонструвати. Україна має чим пишатися і має зміцнювати єдність та патріотизм", - сказав Порошенко.

Він також зауважив, що трагедія, яка відбулася на фронті у 2014 році, сталася не тому, що у Києві проводили військовий парад, а тому що агресор вторгся на нашу землю. "І коли десятки тисяч військовослужбовців регулярних Збройних Сил Російської Федерації вторгнулися до нас, то спроба знайти будь-які інші причини - це перекладання з хворої голови на здорову", - підкреслив Президент.

Глава держави наголосив: завжди треба пам'ятати, що в Україні не внутрішні конфлікти, як дехто намагається це називати, а збройна агресія Російської Федерації проти незалежної суверенної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-