Савченко каже, що не погоджувала свої дії з

Савченко каже, що не погоджувала свої дії з "Батьківщиною"

Укрінформ
Народний депутат України Надія Савченко не погоджувала своєї позиції із фракцією "Батьківщина" і ще не визначилася, в якому форматі надалі з нею співпрацюватиме у Верховній Раді.

Про це вона заявила на прес-конференції у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не погоджувала свою позицію з партією "Батьківщина". Так, можливо, вона суперечить (позиції партії - ред.), але кожна людина має право на свою думку, а "Батьківщина" має право на свою. Вони, я думаю, висловлять свою позицію після моєї позиції", - сказала Савченко.

Вона додала, що для неї "взагалі наша політика і саме партійна діяльність" тоді, коли вона не була політиком, і зараз, коли вона ним стала, виглядає "як якийсь ляльковий маріонетковий театр".

"Вона якась іграшкова, вона настільки несерйозна, що виглядає як політиканство. Вона себе такою зробила. У нас немає серйозної політики в Україні", - вважає народний депутат.  

Водночас Савченко заявила, що не має наміру "розвертатися з Верховної Ради або кидати мандат", бо народних депутатів обирає народ, і ті люди, які за неї проголосували, висловили їй довіру. За її словами, вона працюватиме так само, як і працювала, незважаючи на те, буде вона членом партії "Батьківщина" чи ні.

"Я знаю, що зараз вони змінили трохи правила  і там, здається, не можна бути позафракційним, треба бути тільки в якійсь фракції чи партійним - я ще, чесно кажучи, не вивчала, хоча мене й критикують за те, що я ще багато в чому не розібралася. Але я хочу запитати:  а скільки народних депутатів розібралися в тому, чому в якомусь селі Стовпи у Франківській області немає змоги довезти лежачих людей на переливання крові до центральної лікарні? Чи чому десь у Станиці Луганській шкільний автобус ходить два рази на тиждень, а не п'ять разів, бо немає пального його заправити", - зазначила Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-