Десантники входять до командування УкрПолЛитБригу - Порошенко

Десантники входять до командування УкрПолЛитБригу - Порошенко

Укрінформ
Однією із складових командування Литовсько-Польсько-Української бригади є саме воїни-десантники.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час урочистих заходів на базі Навчального центру ВДВ ЗСУ у Житомирі з нагоди Дня Високомобільних десантних військ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу також зауважити, що однією із складових командування Литовсько-Польсько-Української бригади є саме воїни-десантники. Це ще раз підкреслює вашу обізнаність у військовій справі та високу довіру до вас не тільки з боку керівництва Збройних Сил України, але з боку наших зарубіжних партнерів", - сказав Порошенко.

Він побажав захисникам України та їх сім’ям міцного здоров'я, добробуту, незламності духу та нових перемог на благо Батьківщини.

"І нехай десантне гасло "Ніхто, крім нас!" завжди буде орієнтиром у святій справі захисту рідної землі і відновленні територіальної цілісності, суверенітету та незалежності нашої рідної України", - наголосив Глава держави.

У рамках відвідин Центру Президент також оглянув навчальні класи у головному навчальному корпусі, зокрема, клас фізичної підготовки з елементами рукопашного бою "Барс", кабінет відпрацювання протидії саморобним вибуховим пристроям у житлових умовах, спеціальної психологічної підготовки, підготовки з виживання, лазерний та мультимедійний тир.

При цьому, Порошенко разом із міністром оборони Степаном Полтораком та начальником Генштабу Віктором Муженком поспілкувалися з родинами військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-