Мосійчук заявив, що обмовив себе під тиском

Мосійчук заявив, що обмовив себе під тиском

Укрінформ
Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що всі свідчення, які він давав раніше проти себе самого, є фейковими.

Про це він заявив 2 серпня під Генеральною прокуратурою України, куди з'явився на допит, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сам допит є фейковим, я не мав іншого виходу, як оговорювати себе, щоб зберегти своє життя, і, власне, я не вірю, що в системі, в якій зберегли посади Столярчук і Матіос, можуть бути якісь кардинальні зміни та притягнення до відповідальності членів цієї системи", - заявив Мосійчук.

Як стверджує депутат, його захист має всі докази того, що його катували під час затримання.

"Ми маємо докази, проведено експертизу по проханню мого захисту, якою встановлено факт катування - це не голослівні мої слова. Це термін, який застосований судовими експертами, які мають відповідні ліцензії", - сказав Мосійчук.

Він наголосив, що проти осіб, які його катували, буде порушено кримінальні справи.  

"Будемо порушувати кримінальні справи проти осіб, які спричинили це, і притягнення їх до відповідальності. В першу чергу, це лікар СІЗО СБУ, здається Данилюк. Він, якраз, не надавав необхідну меддопомогу. Які мотиви в нього були - нехай з'ясовує слідство. Але факт є фактом. Ліки, які він мені тоді давав, вони впливали на шлунок як шматки карбіду. Ця людина має бути притягнута до відповідальності. В першу чергу, вона має бути звільнена", - наголошує депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-