Другого підозрюваного у справі ОПЗ теж перевели під домашній арешт

Другого підозрюваного у справі ОПЗ теж перевели під домашній арешт

Укрінформ
Апеляційний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для підозрюваного у розкраданні коштів Одеського припортового заводу першого заступника керівника підприємства Миколи Щурікова.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду міста Києва.

«За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: ...застосувати до Щурікова М.О. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заборонивши останньому залишати місце свого проживання з 21 години до 7 години ранку наступного дня», - йдеться у повідомленні.

Строк дії ухвали суд визначив до 9 вересня 2016 року.

На підозрюваного Щурікова судом покладено обов'язки з'являтися за кожною вимогою детективів Національного антикорупційного бюро України, суду чи іншого органу державної влади; здати на зберігання до НАБУ свій закордонний паспорт та інші документи, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну; носити електронний засіб контролю.

Текст ухвали буде проголошено 5 серпня.

Як повідомлялося, у справі про розтрату коштів Одеського припортового заводу затримано голову наглядової ради ОПЗ, першого заступника голови правління "Нафтогазу України" Сергія Перелому й першого заступника керівника підприємства Миколу Щурікова. Зокрема, Щуріков підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України.

Сьогодні Апеляційний Києва обрав підозрюваному Переломі запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Раніше Солом'янський районний суд Києва заарештував Перелому і встановив заставу - 80 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-