ЦВК офіційно встановила результати парламентських довиборів

ЦВК офіційно встановила результати парламентських довиборів

Укрінформ
Центральна виборча комісія сьогодні завершила встановлення результатів проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року.

Про це Укрінформу повідомили у Відділі взаємодії зі ЗМІ Секретаріату ЦВК.

"На підставі протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування з поміткою "Уточнений" комісія встановила результати проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року в ОВО № 114 та № 151", - зазначили у Центрвиборчкомі.

Зокрма, згідно із законом народними депутатами України в цих округах обрано: в ОВО №114 – Сергія Шахова (партія "Наш край"), а в ОВО № 151  – Руслана Богдана (Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина").

Відповідні протоколи ЦВК про результати виборів підписали всі присутні на засіданні члени комісії, таким чином завершивши встановлення результатів проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року, які відбулися в семи одномандатних виборчих округах.

ЦВК також ухвалила постанови про реєстрацію народних депутатів України Тетяни Ричкової, С.Шахова та Р.Богдана, обраних в округах № 27, 114 та 151 відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-