Нардеп звільнила свого помічника, що погодився захищати Єфремова

Нардеп звільнила свого помічника, що погодився захищати Єфремова

Укрінформ
Народний депутат Олена Сотник звільнила свого позаштатного помічника, який став адвокатом екс-керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Мій позаштатний помічник, фаховий юрист, один з найкращих адвокатів країни в кримінальних справах, з яким я працювала 12 років, разом з іншими адвокатами погодився захищати Єфремова. Я не змогли переконати Євгена не брати цей гріх на душу і не захищати людину, яка, на моє переконання, є сепаратистом та зрадником. Солодко Євген припинив бути моїм помічником", - написала нардеп.

Нагадаємо, колишній голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді VII скликання Єфремов був затриманий 30 липня на борту літака, що мав летіти за маршрутом Київ-Відень.

ГПУ підозрює Єфремова у заволодінні майном підприємства "Луганськвугілля" (ч. 5 ст. 191 КК України), вчиненні умисних дій з метою зміни територіальних меж України, що призвело до смерті людей та інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України), а також у створенні терористичної організації "ЛНР" (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-