Єфремову обирають запобіжний захід. Під судом пильнують

Єфремову обирають запобіжний захід. Під судом пильнують "Вільні люди"

Фото
Укрінформ
У Печерському районному суді розпочалося судове засідання, на якому під головуванням суді Володимира Карабаня, має бути обрано запобіжний захід Олександру Єфремову.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у судовій залі присутні два представники державного обвинувачення, які подали клопотання про обрання Єфремову запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 днів, а також три адвокати екс-регіонала.

Під будівлею Печерського райсуду проходить мітинг близько півсотні представників організації «Вільні люди», які погрожують не випустити Єфремова у разі обрання йому запобіжного заходу, не пов'язаного з триманням під вартою.

Будівлю Печерського суду охороняють бійці Нацгвардії.

Фото: Володимир Тарасов/Укрінформ

Раніше стало відомо, що Єфремова доставили в Печерський районний суд Києва. О 13:45 повинне розпочатися засідання з обрання йому запобіжного заходу.

Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України в суботу, 30 липня, в аеропорту Києва. Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни, Єфремова звинувачують у прямій підтримці злочинної організації "ЛНР", а також незаконному заволодінні майном "Луганськвугілля". Єфремов перебував у СІЗО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-