Аваков назвав Трампа

Аваков назвав Трампа "небезпечним маргіналом"

Укрінформ
Глава МВС України різко зреагував на слова кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа про можливе визнання анексії Криму.

На своїй сторінці у Facebook Арсен Аваков назвав заяву американського політика "безсоромною", а його самого - "небезпечним маргіналом".

"І він небезпечний як для України, так і для США такою ж мірою. Не може маргінал, який  потурає диктатурі Путіна, бути гарантом демократичних свобод в США і світі", - зазначив Аваков.

Як повідомляв Укрінформ, колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк також написав на своїй сторінці в Facebook, що заява Трампа про Крим вийшла за будь-які рамки внутрішньої політичної кампанії.

Раніше в неділю кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив в ефірі телеканалу ABC News, що безлади в Україні - це результат політики нинішнього глави Білого дому Барака Обами, так само як і те, що Росії вдалося анексувати Крим.

Відповідаючи на запитання про Крим, Трамп вказав, що "кримчани, як я чув, воліли бути з Росією, ніж там, де були раніше".

Крім того, Трамп висловився за поліпшення відносин з РФ і вигоду США від цього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-