ГПУ відкриває

ГПУ відкриває "гарячу лінію" для свідків у справі Єфремова

Укрінформ
У Генеральній прокуратурі України відкривається пряма телефонна лінія та електронна пошта для повідомлень про осіб, які були причетні до організації та проведення так званих референдумів на окупованій території Донбасу.

Про це заявив Генеральний прокурор Юрій Луценко на брифінгу, присвяченому затриманню екс-керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

"У ГПУ відкривається пряма телефонна і електронна лінія для повідомлень тих громадян України, які мають прямі дані про організацію сепаратистських референдумів і фінансування терористичних організацій на території України. Йдеться про тих, хто особисто чув і бачив дії тієї чи іншої особи щодо референдумів, про захоплення держаних установ та організацію сепаратистських угруповань. Прошу повідомляти слідчим свої контакти на вказані лінії Генпрокуратури", - зазначив Луценко.

На сайті ГПУ оприлюднено "гарячий" номер 044 596 72 01, а також поштову адресу: Stop_separatyzm@gp.gov.ua.

Як повідомлялося, Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у злочинах, у скоєнні яких звинувачується екс-керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, підозрюються й інші особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-