Затримання Єфремова: Генпрокурор каже, що будуть і інші

Затримання Єфремова: Генпрокурор каже, що будуть і інші

Укрінформ
У злочинах, у скоєнні яких звинувачується екс-керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, підозрюється ще кілька осіб.

Про це заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу щодо затримання Єфремова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Підозрюється у скоєнні інкримінованих пану Єфремову злочинів більша кількість осіб. Найближчим часом ми передбачаємо розвиток слідчих дій з імовірними затриманнями», - сказав керівник ГПУ.

Як повідомляв Укрінформ, за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня затримано екс-керівника фракції ПР Єфремова. Його затримали в аеропорту Бориспіль на борту літака, що мав відбути у Відень.

Єфремову інкримінується заволодіння майном ДХК «Луганськвугілля» шляхом зловживання службовим становищем (стаття 191 ч.5 КК України), вчинення умисних дій з метою зміни меж території України, порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (стаття 110 ч.3 КК України), створення  і надання організаційного та іншого сприяння діяльності терористичної організації "ЛНР" (стаття 258-3 ч.1 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-