Міністр інформполітики взяв у радники режисера Гео Лероса

Міністр інформполітики взяв у радники режисера Гео Лероса

Укрінформ
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив своїм радником Гео Лероса - режисера, куратора, засновника одного з найбільших міжнародних арт-проектів "Art United Us". Одним з результатів роботи його команди є серія муралів - художніх розписів зовнішніх стін будинків в міському просторі.

Про це інформує Урядовий портал.

"На осінь ми запланували великий мистецький проект в зоні АТО, зокрема МІП максимально сприятиме підняттю духу єдності в східних регіонах. Цей проект також буде сприяти розширенню кругозору та, певним чином, виховуватиме дух відповідальності за країну. Це, свого роду, інформаційна політика через мистецтво», - сказав Стець.

У свою чергу Гео Лерос зауважив, що "разом зі своєю командою, всесвітньо відомим художниками, ми акцентуватимемо на важливості територіальної цілісності України та показуватимемо світу, що Україна прагне миру".

Раніше Міністерство інформаційної політики підтримало створення муралу в Чорнобилі до річниці трагедії на атомній електростанції. В рамках міжнародного арт-проекту "Art United Us" в Україні створюється 200 муралів 200 кращими художниками з усього світу.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-