Гройсман подякував спецназу за службу з ризиком для життя

Гройсман подякував спецназу за службу з ризиком для життя

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав військовослужбовців із Днем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

“Сьогодні ми вперше відзначаємо особливе професійне свято – День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, який згідно з Указом Президента України щороку відзначатиметься 29 липня. Я переконаний, що це святкування ще більше посилить увагу та вдячність українського суспільства до Вашої професії та покликання – захисту нашої країни від ворога, забезпечення обороноздатності держави, особливо в період тих непростих викликів, що постали перед нами сьогодні. Неодноразово ризикуючи власним життям і здоров’ям, бійці Сил спеціальних операцій Збройних Сил України демонструють високий професіоналізм, патріотизм і героїзм, завжди перебувають у зоні особливого ризику, де з гідністю виконують свій обов’язок”, - йдеться у привітанні Прем'єра.

Гройсман назвав неоціненним внеском у зміцнення обороноздатності України бойовий досвід та активну участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України військовослужбовців спеціальних операцій ЗСУ.

“Переконаний, що Ви є гідним прикладом служіння для молодших поколінь. Бажаю Вам міцного здоров’я, професійного зростання, а Вашим рідним і близьким – благополуччя, злагоди, взаєморозуміння”, - написав очільник уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-