Прикордонники прокоментували фейки Росії про Чонгар

Прикордонники прокоментували фейки Росії про Чонгар

Укрінформ
Контрольні служби окупаційних військ, що знаходяться на території АР Крим, продовжують поширювати фейки щодо пропуску громадян та транспортних засобів через адміністративну межу.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

«Окупанти поширюють інформацію серед громадян, що українські служби пропускають у контрольному пункті в'їзду - виїзду «Чонгар» близько 3-5 автівок за годину і саме таким чином створюють черги», - йдеться в повідомленні.

Водночас, аналіз пропускних операцій свідчить, що в середньому на в'їзд до материкової частини України за добу пропускається до 600 транспортних засобів. Це становить близько 25 автівок за годину,  тобто трохи більше 2 хвилин витрачається на оформлення одного автомобіля.

«У разі збільшення транспортного потоку через контрольний пункт «Чонгар» на в'їзд чи на виїзд, прикордонниками спільно з фіскальною службою здійснюється реверс руху, що дозволяє збільшити на деякий час пропускну спроможність в одному з напрямків руху», - заявили прикордонники.

Державна прикордонна служба України інформує, що контрольні пункти в'їзду - виїзду на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим працюють у штатному режимі. Прикордонне відомство вживає необхідних заходів, аби не допускати скупчення транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-