Кличко боїться втечі ще одного скандального забудовника

Кличко боїться втечі ще одного скандального забудовника

Укрінформ
Міський голова Києва Віталій Кличко звернеться до Генпрокуратури з приводу зміни запобіжного заходу скандальному забудовнику Анатолію Войцеховському.

Про це він сказав на засіданні Київради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я маю намір звернутися до прокуратури, це питання важливе, з приводу зміни запобіжного заходу забудовнику Войцеховському..., щоб він не втік від правосуддя, як "діяч" від "Еліта-центру" Шахов. Прокуратура повинна відреагувати на ці дії, тому що застава 14 мільйонів - це ніщо в порівнянні з аферами, які можуть обчислюватися сотнями мільйонів або навіть мільярдами гривень", - сказав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 17 липня Печерський суд Києва призначив забудовнику Анатолію Войцеховському запобіжний захід у вигляді двох місяців ув'язнення з можливістю вийти під заставу у 14 млн грн. У середу, 27 липня, заставу внесли.

Войцеховського звинувачують в ухиленні від сплати податків на суму 12,5 млн грн, створенні організованої злочинної групи та інших злочинах.

Через його будівельну аферу 10 тисяч українців можуть залишитися без квартир та грошей - це вшестеро більше, ніж інвесторів піраміди "Еліта-центр".

У вівторок з-під домашнього арешту втік організатор оборудки з "Еліта-центром" Олександр Шахов (Волконський).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-