Книга Ложкіна «Четверта республіка» вийшла німецькою мовою

Книга Ложкіна «Четверта республіка» вийшла німецькою мовою

Фото
Укрінформ
Книга Бориса Ложкіна «Четверта республіка» відтепер доступна і німецькою мовою.

Про це глава АП написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Моя книга «Четверта республіка» - про те, що Україна і Європа однаково потрібні одна одній. У своїй книзі я детально розповідаю, чим Україна цінна для Європи як економічний партнер. Сучасну Європу неможливо уявити без Німеччини. Тепер Die vierte Republik доступна і для німецькомовної аудиторії», - написав він.

Ложкін також зазначив, що Німеччина є одним з лідерів за обсягом інвестицій в українську економіку.

«Німеччина - один з ключових економічних партнерів України. Вона входить в трійку лідерів за обсягами прямих іноземних інвестицій в нашу країну. $5,4 млрд в 2015 році - це, звичайно, не межа - потенціал економіки Німеччини набагато вищий. Енергетика, агросектор, транспорт, інфраструктура, аерокосмічна галузь, IT -  Україні є що запропонувати німецьким інвесторам. Наше завдання - зробити бізнес-кола Німеччини та інших країн-лідерів ЄС основними лобістами розширення загальноєвропейського ринку праці, капіталу і послуг», - зазначив глава АП.

Як повідомлялося, 18 липня Ложкін заявив, що Україна активізує роботу по залученню іноземних інвестицій, і він готовий координувати роботу в цьому напрямку. Раніше Президент Порошенко запропонував увійти до складу Національної інвестиційної ради виконавчому директору міжнародної корпорації Unilever Полу Полманну, а також CEO азербайджанської компанії Socar Ровнагу Абдуллаєву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-