Рада усе ще залежна від олігархічних груп  - Сироїд

Рада усе ще залежна від олігархічних груп - Сироїд

Укрінформ
Заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд заявляє, що Верховна Рада все ще залежна від олігархічних груп, а точніше від 5-7 осіб.

Про це вона заявила в інтерв'ю РБК-Україна.

"Парламент не є незалежним від олігархічних груп. Парламент фактично залежний від кількох людей. 5-7 осіб", - сказала Сироїд, зауваживши, що загострення ситуації в парламенті протягом останніх двох тижнів також пов'язане із "залежністю парламенту".

Віце-спікер відмовилась назвати прізвища тих осіб, від яких, на її думку, залежний парламент, зазначивши, що всі імена відомі.

"Думаю, що ті всі імена відомі. Не потрібно їх рекламувати. Фактично це ті, кого називають олігархами", - підкреслила Сироїд.

При цьому, за її словами, найбільшою проблемою Верховної Ради нині є навіть не факт залежності парламенту як такий, а залежність олігархів від Росії, в інтересах якої дестабілізувати ситуацію в Україні.

"Найбільшою проблемою є навіть не факт залежності парламенту. А проблема в тому, що ці олігархи самі по собі залежні від Росії. Майже всі. За винятком кількох людей. Тому те, що відбувається в парламенті, великою мірою продиктовано інтересами Росії, щоб дестабілізувати ситуацію. Головна мета – дискредитувати парламент, заблокувати його роботу і піти на дострокові вибори", - наголосила віце-спікер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-