Спільника Пшонки залишили під арештом

Спільника Пшонки залишили під арештом

Укрінформ
Апеляційний суд Києва залишив чинним рішення Печерського райсуду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 30 млн грн для Бориса Крука - сина екс-депутата Юрія Крука, який підозрюється в пособництві екс-генпрокурору Віктору Пшонці у відмиванні грошей.

Відповідне рішення оголосила у вівторок суддя Ольга Єфімова, повідомила Укрінформу керівник прес-служби суду Тетяна Геведзе.

"Апеляційна скарга адвокатів Бориса Крука залишена без задоволення, рішення суду першої інстанції залишається в силі", - сказала вона.

Як повідомлялося, 23 червня Крук був затриманий за підозрою в співучасті в заволодінні екс-генпрокурором 69 млн грн державних коштів, призначених для ремонту будівель Генпрокуратури України.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні низки злочинів, зокрема особливо тяжких, у пособництві заволодіння особою, яка посідала особливо відповідальне становище, грошовими коштами в особливо великих розмірах, у відмиванні отриманих злочинним шляхом доходів в особливо великому розмірі, а також в організації фіктивного підприємництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-