Гройсман обіцяє бізнесу, що за місяць буде краще

Гройсман обіцяє бізнесу, що за місяць буде краще

Укрінформ
Уряд розпочав підготовку до реалізації положень Угоди про зону вільної торгівлі з Канадою.

Про це Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сказав у своєму відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вже стали до підготовки всіх необхідних механізмів для якомога кращої і швидкої реалізації положень цієї Угоди", - наголосив керівник уряду.

Прем'єр-міністр також нагадав, що минулого тижня відбулася зустріч із представниками Американської торгової палати та українського бізнесу.

"Є певні проблеми у веденні бізнесу, - зазначив Гройсман. - Ми чітко розставили пріоритети. Я думаю, що за місяць ситуація буде змінена у кращий бік. Треба створити нормальний економічний і бізнес-клімат у країні для того, щоб підприємства розвивалися, а не постійно відбувалася боротьба з тими, хто заважає робити цей бізнес. Тому наше завдання - відстояти кожного підприємця, який чесно працює в реальному секторі економіки", - наголосив Прем'єр-міністр.

Як повідомлялось, 11-12 липня в Україні з робочим візитом перебував прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо. В рамках його візиту відбулося підписання Українсько-канадської угоди про вільну торгівлю.

Планується, що зона вільної торгівлі сприятиме зняттю торгових обмежень і повному скасуванню торгового мита на основні групи товарів протягом пільгового періоду 3-7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-