КВУ заявляє про спробу зірвати виборчий процес на Луганщині

КВУ заявляє про спробу зірвати виборчий процес на Луганщині

Укрінформ
Директор Комітету виборців України Олексій Кошель заявляє, що у Луганській області спостерігаються спроби дестабілізувати ситуацію при підрахунку голосів та зірвати виборчий процес на окремих дільницях. Тому він просить правоохоронні органи і ЦВК посилити охорону дільниць після їх закриття.

Про це директор КВУ сказав на брифінгу в Укрінформі після завершення голосування в семи виборчих округах, передає кореспондент агентства.

"На Луганщині вибори завершилися. Але зараз до наших спостерігачів надходять повідомлення про спроби дестабілізації, зірвати, можливо, виборчий процес по окремих дільницях. Ми звертаємось до ЦВК, правоохоронних органів, надзвичайно прискіпливо поставитись, посилити охорону ввечері і вночі, щоб підрахунок був безпроблемним", - зазначив він.

За словами Кошеля, нині не можна допустити будь-якого "проблемного округу".

"Вибори завершилися. Ставимо крапку і зараз надзвичайно важливо зробити все, щоб достойно завершити вибори на Луганщині і не допустити проблемних округів", - підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, довибори проходили в семи одномандатних округах: №№ 23 (Волинська обл.), 27 (Дніпропетровська обл.), 85 (Івано-Франківська обл.), 114 (Луганська обл.), 151 (Полтавська обл.), 183 (Херсонська обл.), 206 (Чернігівська обл.).

Голосування проходило на 1142 дільницях у 7 областях. До Верховної Ради балотувався 371 кандидат. 85 із них висунуто політичними партіями, а 286 – шляхом самовисування.

Виборчі дільниці закрилися о 20:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-