Луценко в Тернополі пояснив, чому вибрав

Луценко в Тернополі пояснив, чому вибрав "старого коня" і яких прокурорів йому не треба

Відео
Укрінформ
У суботу, 16 липня, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора Тернопільської області – старшого радника юстиції В’ячеслава Перча.

Про це повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури.

Характеризуючи нового очільника прокуратури області, Луценко сказав, що свідомо прийняв рішення призначати не молодого тернопільського прокурора, який покаже можливість кар’єрного росту, а «змушений був шукати «старого досвідченого коня», який буде везти цього воза».

«Він працює 24 роки в органах прокуратури, і я переконаний, що це та людина, яка зможе навчити молоду команду», - наголосив генпрокурор.

Він додав, що єдиною його вимогою є те, щоб із чотирьох заступників щонайменше троє були місцевими, які знають область.

Говорячи про зміни, які він чекає в області, генеральний прокурор назвав очевидним, що на сьогоднішній день «прокуратура не бачить нічого: не бачить лісопилок, не бачить незаконних кар’єрів, не бачить нелегальних ігрових автоматів».

«Є два варіанта відповіді на це питання: або прокурори «не в тємі» і такі прокурори мені не потрібні, бо вони не знають, що відбувається на їхній території, або вони «в долі», і такі прокурори мені тим більше не потрібні», - резюмував Луценко.

Перч В’ячеслав Орестович є старшим радником юстиції. Народився в місті Чернівці 1 березня 1962 року. Закінчив вищу слідчу школу МВС СРСР. В органах прокуратури з 1992 року. Працював на посадах від старшого слідчого прокуратури міста до начальника управління Генеральної прокуратури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-