Президент провів кадрові перестановки у керівництві СБУ

Президент провів кадрові перестановки у керівництві СБУ

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів кадрові перестановки в структурі Служби безпеки України.

Відповідні укази опублікувала прес-служба глави держави.

Зокрема, Порошенко призначив Павла Демчину першим заступником глави СБУ - начальником Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю, Сергія Болдиря - керівником Департаменту охорони державної таємниці та ліцензування, а Максима Ємельяненка - начальником Департаменту оперативно-технічних заходів, а Миколу Мірошника - начальником Департаменту оперативного документування СБУ. Крім того, Олега Зубкова призначено керівником СБУ в Херсонській області.

Іншим указом звільнено Едуарда Кріцина з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки і призначено його керівником управління СБУ в Харківській області. Ігор Созданий звільнений з посади керівника Департаменту оперативного документування СБУ, а Дмитро Ярмак - з посади голови УСБУ в Херсонській області.

Нагадаємо, у квітні Президент Петро Порошенко звільнив Віктора Трепака з посади першого заступника глави Служби безпеки, а також змінив керівників СБУ в кількох областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-