Київ і Баку розширять взаємодію у рамках членства України у Радбезі ООН - Порошенко

Київ і Баку розширять взаємодію у рамках членства України у Радбезі ООН - Порошенко

Укрінформ
Україна й Азербайджан домовилися розширити взаємодію у багатосторонньому форматі з урахуванням членства України у Радбезі ООН.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим у Баку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу з приємністю констатувати спільність поглядів Баку і Києва на актуальні проблеми глобального і регіонального порядку денного. Ми домовилися погоджувати і координувати наші підходи і розширити взаємодію у багатосторонньому форматі з урахуванням членства України у Раді Безпеки Організації Об'єднаних Націй", - сказав Порошенко.

Зокрема, він нагадав, що Азербайджан під час членства у Радбезі ООН активно підтримував Україну. "І зараз ми наголошуємо на тому, що Азербайджан може твердо покладатися і на підтримку України у 2016-2017 роках під час нашого членства у Раді Безпеки", - підкреслив він.

Глава держави також поінформував, що у рамках зустрічі з Алієвим обговорив перспективні проекти, якими можна скористатися під час головування Азербайджану в ГУАМ.

"Домовилися, що треба активізувати нашу співпрацю у цьому перспективному напрямку", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-