Гройсман обіцяє навести лад на митницях за рік

Гройсман обіцяє навести лад на митницях за рік

Укрінформ
Уже протягом одного року ситуація на українській митниці буде змінена кардинально.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора відбулася підсумкова системна зустріч з американською місією. Ви знаєте, що за результатами візиту до США у нас є підтримка США щодо реформи української митниці. 11 професійних митників і прикордонників США працювали в Україні, дали поки що коротенький звіт, і хочу вам сказати, що митна система України потребує негайної трансформації і змін. Є дуже конкретний звіт, який ми отримаємо, я думаю, уже за 30 днів, і він буде передбачати усі необхідні рекомендації, яким чином подолати корупцію у митній службі, зробити її достатньо якісним сервісом для тих, хто займається легальними операціями і як припинити будь-які зловживання з точки зору розмитнення товарів і таке інше", - сказав Гройсман.

Він зауважив, що позиція української влади з представниками США абсолютно збігається, тож запевнив, що навести лад у митній службі вдасться уже за рік.

"Ми наведемо лад в українській митниці. Я думаю, протягом одного року ситуація буде змінена кардинально", - наголосив глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-