Рада розійшлася до завтра - бракує голосів

Рада розійшлася до завтра - бракує голосів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив ранкове засідання парламенту.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне рішення він оголосив після того, коли в результаті рейтингового голосування стало зрозуміло, що голосів для ухвалення рішень у сесійній залі недостатньо.

«Шановні колеги, зараз немає достатньої кількості голосів для прийняття рішень. Я бажаю усім сьогодні на комітетах попрацювати, провести профілактичні бесіди на фракціях, а завтра о 10-й годині я прошу вже з іншим рівнем відповідальності підійти в зал, аби змогли провести повноцінний робочий день. На цьому ранкове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую закритим», - зазначив спікер.

У ході сьогоднішнього засідання народні депутати ухвалили 235 голосами постанову № 4782 «Про рекомендації парламентських слухань на тему: «Розвиток туристичної індустрії як інструмент економічного розвитку та інвестиційної привабливості України».

Після цього голосування було проведено ще обговорення кількох постанов про рекомендації парламентських слухань та перейменування села Падалки Полтавського району Полтавської області, проте сигнальні голосування показали відсутність необхідної кількості народних депутатів у сесійній залі для ухвалення рішень щодо цих документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-