Найєм розповів, як залишився в БПП і вступив до ДемАльянсу

Найєм розповів, як залишився в БПП і вступив до ДемАльянсу

Укрінформ
Народний депутат Мустафа Найєм склав повноваження голови парламентської фракції БПП і написав заяву про вступ до партії "Демократичний альянс".

Про це він написав у Фейсбуці.

"У зв'язку зі вступом у партію (ДемАльянс - ред.) я написав заяву про складання з себе повноважень заступника голови фракції БПП. Вважаю некоректним залишатися на цій посаді, перебуваючи в лавах іншої партії", - заявив Найєм.

За словами нардепа, таке рішення він прийняв кілька днів тому.

"ДемАльянс - це не випадковий і не технологічний вибір. У команді багато людей, яких я знаю і підтримував протягом останніх семи-восьми років. Разом зі мною в партію вступило багато інших людей, яким я довіряю, і незабаром вони самі повідомлять про свій вибір", - зазначив Найєм.

Він також сказав, чому вирішив не залишати фракцію БПП.

"Докладно пояснювати в мільйонний раз, чому не виходжу з фракції, не стану. Ніякої практичної користі від цього немає - законодавство прописано таким чином, що самостійний вихід з фракції призведе до автоматичного позбавлення мандата і заміни наступним кандидатом за списком. Вважаю неправильним щодо виборців кидати справу на півдорозі", - написав нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-