Мінінфраструктури оскаржить поновлення начальника ПЗЗ на посаді

Мінінфраструктури оскаржить поновлення начальника ПЗЗ на посаді

Укрінформ
Міністерство інфраструктури подасть апеляцію на рішення Шевченківського районного суду Києва про поновлення на посаді начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"...одіозний колишній керівник Південно-західної залізниці Кривопішин був поновлений Шевченківським "судом" на своїй посаді", - написав Омелян.

"Суд" проігнорував всі факти, звернення державних органів влади і зметикував по своєму. У понеділок звернуся до Кабміну, Мін'юсту та Вищої ради юстиції щодо цього судового рішення. І, безумовно, подаємо апеляцію", - заявив міністр.

Нагадаємо, у п'ятницю Шевченківський районний суд Києва поновив на посаді колишнього керівника Південно-західної залізниці Олексія Кривопішина, якого уряд звільнив ще минулої весни.

У березні минулого року журналісти оприлюднили розслідування про те, що Південно-західна залізниця під керівництвом Кривопішина безкоштовно збудувала тенісні корти для дочки міністра інфраструктури Володимира Козака. Після цього Кабмін звільнив Кривопішина, а той почав судитися, нагадує Українська правда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-