Гройсман каже, що сьогодні у Раді хотів поговорити про тарифи

Гройсман каже, що сьогодні у Раді хотів поговорити про тарифи

Укрінформ
Уряд під час парламентської години запитань планував обговорити тему тарифів, субсидій та ще низку надзвичайно важливих питань.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав на брифінгу у Верховній Раді після того, як через блокування засідання парламенту довелося закрити, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми прийшли на годину запитань для того, щоб відповісти на ряд важливих питань. Ми хотіли обговорити тему тарифів, ще раз пояснити нашу позицію, що відбувається у сфері ціноутворення на газ, які там були корупційні схеми, хто на них наживався», - сказав Гройсман.

За його словами, міністри також мали намір поговорити з депутатами про субсидії та розвіяти міфи про те, що цю допомоги від держави громадяни змушені будуть повертати.

"Є й низка інших важливих питань, які варто було сьогодні обговорити", - додав Гройсман.

Як повідомлялось, Голова Верховної Ради Андрій Парубій сьогодні був змушений закрити засідання парламенту через блокування президії та трибуни ВР нардепами від фракцій «Батьківщина», «Радикальна партія Олега Ляшка».

Попри закриття засідання деякі нардепи все ще стоять біля президії.

Фракції «Батьківщина», «Радикальна партія Олега Ляшка», позафракційні депутати вже кілька днів блокують трибуну ВР з вимогами зниження ціни на газ для населення та утворення ТСК з розслідування офшорних скандалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-