Рада сьогодні має розглянути спецконфіскацію та амністію

Рада сьогодні має розглянути спецконфіскацію та амністію

Укрінформ
Народні депутати на пленарному засіданні у четвер, 7 липня, планують розглянути законопроекти про спецконфіскацію активів, проведення амністії у 2016 році та внести зміни до законодавчих актів щодо очищення влади.

Про це зазначається у порядку денному засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, для включення до порядку денного сесії та прийняття рішення винесено проекти законів про внесення змін до деяких законів України щодо Сил спеціальних операцій ЗСУ; про амністію у 2016 році та про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо особливостей стягнення в дохід держави необгрунтованих активів та активів, власник яких не встановлений.

Також до розгляду запропоновано проекти постанов про звільнення та призначення членів Ради Національного банку.

У першому читанні парламентарії планують розглянути законопроекти про внесення змін до деяких законодавчих актів з питань очищення влади; про внесення змін до закону "Про державну службу" щодо технічного уточнення деяких положень; про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг та про внесення змін до деяких законів стосовно обмеження використання медійної продукції держави-агресора.

До розгляду в другому читанні винесено проекти законів про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння та про державну підтримку кінематографії в Україні.

Крім того, парламентарії планують розглянути постанови про звільнення суддів та про внесення змін до Календарного плану проведення нинішньої сесії ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-