Блокування парламенту на користь ворога України - Березюк

Блокування парламенту на користь ворога України - Березюк

Укрінформ
Блокування парламентської трибуни не піде на користь громадянам, натомість призведе до поглиблення політичної кризи і загрожує достроковими виборами.

Таку думку глава фракції "Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк висловив в коментарі телеканалу "112 Україна".

"Блокування трибуни ні до чого не призведе, ні до вирішення питання з тарифами, найбільше зашкодить державі і призведе до кризи. Ці люди (Радикальна партія і її партнери, - ред.), які інспірують кризу держави, вони повинні знати - всі в Україні розуміють, або більшість розуміє, що дострокові вибори - це вибори на користь ворога України", - зазначив він.

Як відомо, 5 липня «Батьківщина» і Радикальна партія заблокували президію ВР, вимагаючи «чітких, зрозумілих, результативних дій щодо зниження ціни на газ для людей і зниження тарифів». Також серед вимог - створити ТСК з розслідування законності підвищення ціни на газ і тарифів на ЖКП та оприлюднити списки персонального складу коаліції, створити ТСК з розслідування можливої причетності вищих посадових осіб держави до офшорного скандалу. Юлія Тимошенко і Олег Ляшко заявили, що блокування – безстрокове, аж до повного виконання всіх вимог.

6 липня ВР не змогла почати роботу. Перерву в роботі парламенту для консультацій було оголошено до 10 години ранку четверга, 7 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-