Тимошенко каже, до

Тимошенко каже, до "тарифного питання" долучиться представник Президента

Укрінформ
Керівник фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що до політичних консультацій у питанні тарифів долучиться представник Президента.

Про це вона заявила журналістам у кулуарах ВР, передає кореспондент Укрінформу.

"Зараз почалися політичні консультації. Політичні консультації відбуваються між головами фракцій ВР, урядом, головою ВР та заступниками, а крім того залучається представник Президента до цих політичних консультацій. Рішенням цієї теми буде створення двох тимчасових слідчих комісій з офшорами і тарифами", - сказала вона.

Як повідомлялось, сьогодні Голова ВР Андрій Парубій із заблокованої президії парламенту повідомив, що політичні консультації з парламентськими фракціями щодо вимог "Батьківщини" та "радикалів", які блокують президію і трибуну, тривають. Верховна Рада продовжить роботу у пленарному режимі у четвер.

Зазначимо, представники фракцій "Батьківщини" та Радикальної партії Ляшка сьогодні зранку заблокували президію та трибуну ВР з вимогами зниження ціни на газ і створення ТСК з розслідування офшорних скандалів.

Раніше Прем'єр-міністр Володимир Гройсман провів зустріч з лідерами фракцій і груп Верховної Ради, під час якої було досягнуто попередньої домовленості про створення робочої групи для аналізу ціноутворення на газ в Україні.

У середу представники профспілок з усіх регіонів України розпочали Всеукраїнський марш протесту проти підвищення ціни на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-