Тимошенко з Ляшком заявили, що блокуватимуть Раду до

Тимошенко з Ляшком заявили, що блокуватимуть Раду до "перемоги"

Укрінформ
Тимошенко заявила, що трибуну ВР заблокували з вимогою вирішити питання зі зниженням ціни на газ для населення й тарифів на ЖКП

"Наші команди, а саме "Батьківщина", Радикальна партія, партія "Воля" (народний депутат Юрій Дерев'янко - ред.), партія "Народний контроль" (народний депутат Дмитро Добродомов - ред.) - демократичні сили парламенту, демократична опозиція, як і попереджали заблокували трибуну і вимагаємо чітких, зрозумілих, результативних дій щодо зниження ціни на газ для людей і зниження тарифів", - цитує лідера фракції "Батьківщина" кореспондент Укрінформу.

Крім того, за її словами, іншими вимогами блокування трибуни є створення ТСК з розслідування законності підвищення ціни на газ і тарифів на ЖКП та оприлюднення списків персонального складу коаліції.

Тимошенко підкреслила, що блокування є безстроковим.

Своєю чергою, лідер фракції "Радикальної партії' Олег Ляшко додав, що ще однією вимогою для розблокування парламентської трибуни є створення Тимчасової слідчої комісії з розслідування можливої причетності вищих посадових осіб держави до офшорного скандалу.

Після спілкування зі ЗМІ учасники блокування трибуни повідомили, що йдуть на нараду зі спікером, аби вирішити ситуацію, що склалася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-