Парубій закрив заблоковану Раду

Парубій закрив заблоковану Раду

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій завчасно закрив засідання парламенту у вівторок через заблоковану президію та трибуну ВР народними депутатами від «Батьківщини», Радикальної партії та позафракційними депутатами.

Про це він заявив, сівши за своє робоче місце в президії ВР, яке уступили йому блокувальники для оголошення заяви, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Нам необхідно провести політичні консультації для того, щоб ми могли розблокувати роботу Верховної Ради України. Тому я хочу подякувати усім колегам за сьогоднішні важливі рішення по боротьбі з мафією. Хочу відразу оголосити про відкриття вечірнього засідання і відразу оголошую, що у зв'язку з політичними консультаціями оголошую вечірнє засідання парламенту закритим», - сказав Парубій.

Він також закликав керівників фракцій парламенту для проведення консультацій у залі ВР на третьому поверсі.

Як повідомляв Укрінформ, раніше представники фракції «Батьківщина» та Радикальної партії, деякі позафракційні народні депутати заблокували президію та трибуну ВР з вимогами зниження ціни на газ для населення та створення ТСК з розслідування офшорних скандалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-