НАБУ просять або посадити Регламентний комітет, або назвати Лещенка

НАБУ просять або посадити Регламентний комітет, або назвати Лещенка "балаболом"

Укрінформ
Перший заступник голови Регламентного комітету, народний депутат із "Народного фронту" Павло Пинзеник звернувся до НАБУ та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Нардеп вимагає перевірити заяву народного депутата із БПП Сергія Лещенка  про те, що нібито народний депутат Олександер Онищенко підкупив регламентний комітет.

Про це він заявив під час засідання ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В одному із ефірів телеканалів він (Лещенко - ред.) сказав, що ніби-то Онищенко заплатив комітету із питань Регламенту гроші за рішення...Я звертаюсь до Антикорупційного бюро та антикорупційної прокуратури - негайно порушити кримінальне провадження за фактом заяви. І оперативно, а не так як завжди, прийняти одне із двох можливих рішень. Або відправити весь Регламентний комітет на чолі зі мною в тюрму. Або на всю країну повідомити, що пан Лещенко балабол. Що є загальновідомим фактом", - заявив Пинзеник.

Як повідомлялося, у вівторок, 5 липня, Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата від групи "Воля народу" Олександра Онищенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-