Ірина Луценко розповіла про свою «міністерську посаду»

Ірина Луценко розповіла про свою «міністерську посаду»

Укрінформ
У подружжі Генпрокурора Юрія Луценка "міністром фінансів" є його дружина, народний депутат України Ірина Луценко, оскільки вона математик, схильна до аналітичної роботи, натомість сам Генпрокурор за складом гуманітарій.

Про це в інтерв'ю Укрінформу зізналася сама Ірина Луценко.

"Я (є міністром фінансів - ред.), оскільки я займалася бізнесом, бо Луценку не до того було", - відповіла на запитання про розподіл обов'язків Ірина Луценко.

"У нього політика, він гуманітарій, при тому, що ми з ним закінчили один факультет - електрофізичний, і в нього була спеціалізація електронна фізика, електронні прилади, а в мене була прикладна математика. Але він дуже глибоко знає історію, мови йому даються легко будь-які. Він, як журналіст, дуже гарно пише, весь час читає, це відчувається навіть у його мові, він і романтичніший, я, мабуть, більш прагматична".

На запитання чи витримується у родині Генпрокурора принцип рівності, і чи є в них паритет, нардеп також відповіла: "Паритет... У нього були свої досягнення, але у мене були свої, вони не були публічними, але вони вимагали інтелектуальних зусиль та знань. І при тому, що вся домашня робота робилася, але оця паритетність і десь таке підстьобування: роби ще більше, оце так в сім'ї заведено у нас".

Повний текст інтерв'ю читайте на сайті Укрінформу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-