Клімкін та Єлісєєв поїдуть до Європи говорити про

Клімкін та Єлісєєв поїдуть до Європи говорити про "нормандську" зустріч

Укрінформ
У понеділок, 4 червня Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та заступник Глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв відбувають у робочу поїздку до ЄС, аби провести переговори щодо підготовки можливої зустрічі в Нормандському форматі.

Про це під час спілкування з журналістами в ході урочистих заходів в Одесі з нагоди Дня Військово-Морських Сил заявив Президент Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У понеділок (4 липня - ред.) міністр закордонних справ України Павло Клімкін та заступник глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв відправляються в Європу для того, щоб на рівні помічників глав держав та урядів провести переговори про підготовку можливого засідання в Нормандському форматі», - сказав Порошенко.

Крім того, він підкреслив, що визначатися з можливістю проведення зустрічі «Нормандської четвірки» будуть і на саміті «Україна-НАТО» у Варшаві.

«По зустрічі в Нормандському форматі можу сказати, що ми скоординуємо наші дії під час зустрічі на саміті «Україна-НАТО», який відбудеться 8 числа (липня - ред.) у Варшаві і визначимо там щодо подальших дій по Нормандському формату. Мова йде не лише про факт зустрічі, мова йде про те, щоб були якісно підготовлені документи», - розповів Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-