Луценко хоче зустрітися з

Луценко хоче зустрітися з "Батею"

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко у понеділок, 4 липня, зустрінеться з узятим під варту бійцем батальйону "Айдар" Валентином Лихолітом.

Про це заявив журналістам керівник робочої групи з очищення прокуратури при ГПУ боєць батальйону "Айдар" Петро Шкутяк після зустрічі в Печерському суді з Лихолітом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Юрій Віталійович зателефонував мені і, враховуючи те, що він був у відрядженні, попросив прийти, бо я "Батю" знаю особисто, адже він певний час був і моїм командиром. Щоб я зустрівся і сказав таке: що Юрій Віталійович до понеділка вивчить матеріали справи і готовий буде зустрітися; щоб і я був присутній; отримати від "Баті" слово офіцера, що він буде ходити на суд, і на апеляційний суд у понеділок", - сказав Шкутяк.

Він не виключив, що до цього часу прокуратура може змінити свою позицію щодо запобіжного заходу, аби це не було утримання під вартою.

Як повідомлялося, напередодні після обрання Лихоліту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 28 серпня активісти не дозволили силовикам вивести його із зали Печерського суду. Блокування суду триває досі.

Раніше суд заарештував на два місяці бійця батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта з позивним Батя. Його та Ігоря Радченка підозрюють в організації банди та розбійних нападах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-