Порошенко 3 липня здійснить візит до Одеси

Порошенко 3 липня здійснить візит до Одеси

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко у неділю, 3 липня, здійснить візит до Одеси, де візьме участь в урочистих заходах з нагоди Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Глава держави, зокрема, вручить державні нагороди, очолить церемонію присвоєння кораблям іменних назв, ознайомиться із зразками озброєння і військової техніки на площі Одеського морського вокзалу.

В урочистому заході також візьмуть участь керівники Одеської області, Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, Командування ВМС ЗС України, повідомили Укрінформу в прес-центрі ВМС ЗС України.

Пізніше на Французькому бульварі, 60, де збудовано житловий комплекс «Перлина», за участі керівництва держави, області, Міністерства оборони та  Генерального штабу ЗС України, Командування ВМС ЗС України відбудеться церемонія вручення сертифікатів і ключів від квартир військовим морякам.   

З нагоди свята на кораблях і катерах ВМС відбудеться урочистий ритуал підняття Військово-морського прапору та прапорів розцвічування, в якому візьмуть участь військові моряки, керівництво Міністерства оборони України, Генерального штабу ЗС України, Командування ВМС ЗС України та почесні гості.

На честь загиблих військових і цивільних моряків будуть покладені вінки та квіти на воду на зовнішньому рейді та здійснено дефіле військового оркестру і підрозділу Почесної варти ВМС та інші заходи на площі Морського вокзалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-