Гройсман – чиновникам: Сядете, аж загуде за вами

Гройсман – чиновникам: Сядете, аж загуде за вами

Укрінформ
Справа затриманого вчора керівника СЕС Святослава Протаса буде доведена до логічного завершення, а ті чиновники, які займаються корупцією, мають знати, що за свої дії вони також відповідатимуть.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду в п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми доведемо справу  до вироку суду. Я хочу ще раз усіх чиновників попередити - сядете, аж загуде за вами", - сказав Гройсман.

Він наголосив, якщо чиновники не можуть працювати чесно у нинішніх реаліях, їм варто шукати собі іншу роботу. "Але створювати схеми і на цих схемах паразитувати на розвитку бізнесу нікому не дозволено", - сказав Гройсман.

Прем'єр запевнив, що влада підтримуватиме кожного працівника правоохоронних органів,  який буде боротися із тими, хто переплутав реалії життя, хто "звик ходити та доїти й оббирати".

Як  повідомляв Укрінформ, вчора  за організацію розкрадання державних коштів затримано головного санітарного лікаря України Святослава Протаса. Як виявилось, група чиновників на чолі з Протасом розробила і впровадила в дію злочинну схему з розкрадання великої суми бюджетних коштів. При переведенні в готівку та отриманні першого траншу викрадених коштів (400 000 грн) учасники афери були затримані. Детективи Національного антикорупційного бюро провели 44 обшуки у 20 регіональних СЕС України і допитали 19 головних санітарних лікарів областей. Наразі було затримано двох осіб з керівного складу центрального апарату Державної СЕС України  - головного санітарного лікаря України Святослава Протаса та начальника департаменту санітарної служби України Олександра Чепурного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-