Тука - людям на окупованих територіях: Поки не діє українська влада, виплат не буде

Тука - людям на окупованих територіях: Поки не діє українська влада, виплат не буде

Укрінформ
Громадяни України, залишаються на окупованій території, не можуть розраховувати на фінансову підтримку від української влади, поки не буде відновлений контроль над непідконтрольними частинами Донецької і Луганської областей. 

Про це сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в коментарі Укрінформу. 

"Всі люди, які проживають на тій території, мають розуміти, до того часу, поки там не діє українська влада, про жодні виплати соціальної допомоги мові йти не може, оскільки не працюють там інститути української влади", - сказав він. 

На запитання журналіста, чи підтримує українська влада людей, які вимушені були залишитися на окупованих територіях і як українська влада доноситиме інформацію про підтримку співвітчизників, Тука відповів наступне: 

"Я не знаю, яким чином туди це (підтримку української влади - ред.) транслювати (через проблеми з трансляцією українських ЗМІ на окупованих територіях -  ред.), але навіть якщо взяти останній виступ Президента, то звучить постійно звернення до тих нашим громадянам, які вимушені жити на окупованих територіях", - пояснив Тука. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-